Vores team
I Falck´s kantine er Claus Frydendal køkkenchef, og har dermed ansvaret for den
daglige drift af kantinen, webshoppen og mødeforplejning. Claus har et super dygtigt
og motiverende team på 4 i ryggen.
Hvis du har spørgsmål til madens indhold (fx til allergener), er du
velkommen til at kontakte køkkenet.
Bemærk at beløbet først bliver trukket fra din konto, når varen er hentet i kantinen.
Bemærk at beløbet først bliver trukket fra din konto, når varen er hentet i kantinen.
Vores mad
Vores hjertebarn er bæredygtighed, økologi og madspild - en tankegang, der
gennemsyrer alle arbejdsrutiner i vores køkken.
Det stiller naturligvis store krav til kreativiteten i et køkken, at alle råvarer skal udnyttes til fulde, og rester ofte fryses ned med henblik på genanvendelse til andre retter. Det er dog vores oplevelse, at vi faktisk bliver mere kreative af at skulle tænke i genanvendelse og bæredygtighed.
Det stiller naturligvis store krav til kreativiteten i et køkken, at alle råvarer skal udnyttes til fulde, og rester ofte fryses ned med henblik på genanvendelse til andre retter. Det er dog vores oplevelse, at vi faktisk bliver mere kreative af at skulle tænke i genanvendelse og bæredygtighed.
Tag endelig kontakt til Kenneth, hvis I har specielle ønsker eller spørgsmål. I er også velkommen til at kontakte kantinen på 27 87 23 66
Teddy Bilbo
Telefonnummer til kantinen:
+45 4477 8826
+45 4477 8826
Kontakt til kantinen:
ZmJjLjIyNkBjb29yLmNvbQ==
ZmJjLjIyNkBjb29yLmNvbQ==
Adresse:
Sydhavnsgade 18
2450 København SV
Sydhavnsgade 18
2450 København SV
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder
fra Food By Coor